Alleen voor abonnees

Tik hieronder een websleutel die bovenaan op blz. 1 van een gedrukte Klap staat.

websleutel klap
  
Artikel van de week
Archief
Woordenlijst
Wereldkaarten

Andere tijdschriften

kikje

Leesfan 1

Leesfan 1 is een boekenpakket voor kinderen in het 1ste leerjaar. In het pakket zitten 3 gevarieerde leesboeken: ik kies voor lies en wies, het boek van aap en Een kijkje in de kast. Deze boeken zijn geschreven door getalenteerde Vlaamse en Nederlandse auteurs. Ze bevatten vele kleurillustraties en hebben een harde kaft. Daarbovenop krijg je 13 werkbladen met gevarieerde opdrachten voor je kind en 3 pagina's met tips om de boeken thuis en in de klas te gebruiken. De opdrachten sluiten aan bij de boeken en zijn speels van aard. Ze kaderen in de vakken Taal en Wereldoriëntatie. Meer info vind je hier.


Knuffel

Leesfan 2

Leesfan 2 is een boekenpakket voor kinderen in het 2de leerjaar. In het pakket zitten 3 gevarieerde leesboeken: Kat en Mus redden Kip, Lijm en Muis en draak - Ridder Muis. Deze boeken zijn geschreven door getalenteerde Vlaamse auteurs. Ze bevatten vele kleurillustraties en hebben een harde kaft. Daarbovenop krijg je 13 werkbladen met gevarieerde opdrachten voor je kind en 3 pagina's met tips om de boeken thuis en in de klas te gebruiken. De opdrachten sluiten aan bij de boeken en zijn speels van aard. Ze kaderen in de vakken Taal en Wereldoriëntatie. Meer info vind je hier.


klap

Kits

Kits brengt al 29 jaar actualiteit voor jonge tieners van 10 tot 14 jaar. De krant biedt een overzicht van de belangrijkste nieuwsfeiten uit België en de wereld. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de rubrieken wetenschap en techniek en mens en maatschappij. Kits verschijnt tijdens het schooljaar om de 2 weken (18 nummers). Er zijn 4 themabijlages per jaar, waarin een actueel thema wordt uitgediept in 4 bladzijden. Dit jaar zijn de thema's: Wereldoorlog I, Gamen, Het menselijk lichaam en Bedreigde dieren. Hilde Vandermeeren is de hoofdredacteur van Kits. Zij schrijft in een taal en stijl die aangepast is aan de doelgroep en kiest die onderwerpen die de jongeren het meest interesseren.

Op de website www.kits.be vinden de abonnees elke week een online artikel, naast een woordenlijst, een actuaquiz en een poll. Neem snel een kijkje! Hier kan je een abonnement bestellen.


 
poll
quiz
Mop van de week
Sleutels
  |  Home  |  Mail ons  |
  |  Privacybeleid  
|  Klassetips  |  Andere tijdschriften  |
www.eenhoorn.be
Designed by Oranje