Alleen voor abonnees

Tik hieronder een websleutel die bovenaan op blz. 1 van een gedrukte Klap staat.

websleutel klap
  
Artikel van de week
Archief
Woordenlijst
Wereldkaarten

Andere tijdschriften

koekoek

Koe-koek

Koe-koek is een boekenpakket voor peuters en kleuters in de 1ste klas. Het pakket bestaat uit 4 boeken (Max is niet moe; Ik ben geen boek, ik ben een hond; Rosalie - kleuren en Ssst... Poes slaapt). Deze 4 boeken zijn kleurrijk geïllustreerd en hebben een harde kaft. Daarbovenop krijg je 20 bladzijden met doe-opdrachten voor je kind en vele tips om de boeken thuis en in de klas te gebruiken. De opdrachten zijn erg gevarieerd: kleuren, tekenen, schilderen, knippen, plakken en voorbereidende taal- en rekenopdrachten. Meer info vind je hier.


Kadoze

Kadoze

Kadoze is een boekenpakket voor kleuters in de 2de klas. Het pakket bestaat uit 3 prentenboeken: Berre gaat op berenkamp, Lizzy leert zwemmen en Wat een ei!. Deze 3 boeken zijn kleurrijk geïllustreerd en hebben een harde kaft. Daarbovenop krijg je 16 bladzijden met doe-opdrachten voor je kind en vele tips om de boeken thuis en in de klas te gebruiken. De opdrachten zijn erg gevarieerd: kleuren, tekenen, schilderen, knippen, plakken en voorbereidende taal- en rekenopdrachten. Meer info vind je hier.


Kadee

Kadee

Kadee is een boekenpakket voor kleuters in de 3de klas. Het pakket bestaat uit 3 prentenboeken: Hop! Luis in galop!, Rood, of waarom pesten niet grappig is en Het ding. Deze 3 boeken zijn kleurrijk geïllustreerd en hebben een harde kaft. Daarbovenop krijg je 16 bladzijden met doe-opdrachten voor je kind en vele tips om de boeken thuis en in de klas te gebruiken. De opdrachten zijn erg gevarieerd: kleuren, tekenen, schilderen, knippen, plakken en voorbereidende taal- en rekenopdrachten. Meer info vind je hier.


kikje

Leesfan 1

Leesfan 1 is een boekenpakket voor kinderen in het 1ste leerjaar. In het pakket zitten 3 gevarieerde leesboeken: tok is het beu, van aan tot zin in een zoen en Loebas, een beer van een hond. Deze boeken zijn geschreven door getalenteerde Vlaamse auteurs. Ze bevatten vele kleurillustraties en hebben een harde kaft. Daarbovenop krijg je 13 werkbladen met gevarieerde opdrachten voor je kind en 3 pagina's met tips om de boeken thuis en in de klas te gebruiken. De opdrachten sluiten aan bij de boeken en zijn speels van aard. Ze kaderen in de vakken Taal en Wereldoriëntatie. Meer info vind je hier.


Knuffel

Leesfan 2

Leesfan 2 is een boekenpakket voor kinderen in het 2de leerjaar. In het pakket zitten 3 gevarieerde leesboeken: Muis en draak - Ridder Redder, De twaalfde man en Vlam de draak. Deze boeken zijn geschreven door getalenteerde Vlaamse auteurs. Ze bevatten vele kleurillustraties en hebben een harde kaft. Daarbovenop krijg je 13 werkbladen met gevarieerde opdrachten voor je kind en 3 pagina's met tips om de boeken thuis en in de klas te gebruiken. De opdrachten sluiten aan bij de boeken en zijn speels van aard. Ze kaderen in de vakken Taal en Wereldoriëntatie. Meer info vind je hier.


klap

Kits

Kits brengt al 28 jaar actualiteit voor jonge tieners van 10 tot 14 jaar. De krant biedt een overzicht van de belangrijkste nieuwsfeiten uit België en de wereld. Nieuw dit jaar zijn de terugkerende rubrieken over wetenschap en techniek en de extra aandacht voor mens en maatschappij. Kits verschijnt tijdens het schooljaar om de 2 weken (18 nummers). Er zijn 4 themabijlages per jaar, waarin een actueel thema wordt uitgediept in 4 bladzijden. Dit jaar zijn de thema's: Smartphone, Elektriciteit, Gezonde voeding en Van pool tot evenaar. Hilde Vandermeeren is de hoofdredacteur van Kits. Zij schrijft in een taal en stijl die aangepast is aan de doelgroep en kiest die onderwerpen die de jongeren het meest interesseren.

Op de website www.kits.be vinden de abonnees elke week een online artikel, naast een woordenlijst, een actuaquiz en een poll. Neem snel een kijkje! Hier kan je een abonnement bestellen.


 
poll
quiz
Mop van de week
Sleutels
  |  Home  |  Mail ons  |
  |  Privacybeleid  
|  Klassetips  |  Andere tijdschriften  |
www.eenhoorn.be
Designed by Oranje