Klap
Klap Boeken

Heinrich Ooooh en de zaak van de zwarte zeven

 littekens Hilde E. Gerard
Eric Bouwens (cover en illustraties)
Vanaf 8 jaar
15,95 euro
€ 12,95 
144 blz..
ISBN 978-90-5908-424-7

Korte inhoud

Heinrich Ooooh woont samen met zijn tweelingzus Hannelore in hotel Geesten & Goulash. Vader Ooooh slaapt de hele dag door en moeder Ooooh is als operadiva vaak op tournee. Heinrich en Hannelore runnen het hotel dus meestal alleen. Heinrich zorgt voor de gasten en de boekhouding en Hannelore maakt elke dag één van haar wereldberoemde goulashgerechten.

Alles verloopt prima tot op een dag de familie B.Zar voor de deur staat. Wat komen die vreemde snuiters in G&G Ooooh doen? Het gezelschap lijkt in niets op de gebruikelijke geesten, spoken en skeletten die in het hotel logeren. Wanneer hun gasten één voor één op mysterieuze wijze uit het hotel verdwijnen, zijn Heinrich en Hannelore verplicht de zaak tot op het bot uit te zoeken…

Heinrich Ooooh en de zaak van de Zwarte Zeven is het eerste boek in de nieuwe, spannende reeks over de belevenissen in en rond G&G Ooooh. Stap binnen bij G&G OOoooh en maak kennis met Heinrich, Hannelore en hun vele vreemde bezoekers. Kan jij het raadsel van de verdwenen gasten oplossen?

Fragment uit het boek lezen
   
Lees hier een stukje uit het boek.
Wedstrijd
Wedstrijdvraag:
Welke Kevin won met het veldrijden de Superprestige in Asper-Gavere?
Het correcte antwoord:


 . uit  wint een exemplaar van het boek Heinrich Ooooh en de zaak van de zwarte zeven.